Priser/Info

Information och prislista

I priset ingår:

7 dygns hyra av Crew-Ella för max 9 personer. Grekisk VAT 12% (moms). Båtförsäkring, skeppararvode och comfortpaket. Comfortpaketet innehåller; Ett set sänglinne, två badlakan och en handduk per person, slutstädning, gasol, bensin till jollens utombordare. Snorklingsutrustning. Inverter (240 V) så du kan ladda telefoner/laptops när helst du behöver. Varmvattendusch även på akterdäck. Välutrustad köksavdelning med bl.a. gasspis med ugn och 2 kylskåp. Med skeppare ombord erlägger ni inte någon deposition.

På Crew-Ella är du alltid VIP-gäst, det innebär att du slipper långa väntetider för incheckning, istället blir du vid ankomsten blir du serverad något gott att dricka och sedan kan du i lugn och ro bekanta dej med Crew-Ella (andra charterbolag debiterar minst 100 euro för detta). Innan ni lämnar hamn får ni en ordentlig introduktions-, och säkerhetsgenomgång.

Priser 2024 Euro/vecka

I priserna är Comfortpaket och Skeppararvode inkluderat med 250+1300. Priserna är ännu preliminära och kan komma att justeras.

Bokningsperiod Euro/vecka
V 23-28 4885
V 36-39 5575
V 40-42 4885
 V 43-44 4095

Korttidshyra

5 dagar: 80% av båthyran
4 dagar: 65% av båthyran
Weekend: Fredag – Söndag 50% av båthyran
Tillkommer Skeppare 170€/dygn + Comfortpaketet 220€.

Längre hyrestid (8-13 dagar)

Tillägg på veckohyran blir båthyran/vecka delat med 7, multiplicerat med antal extra dygn. Tillkommer skeppare 186 €/dygn. Önskar man en extra omgång av lakan och handdukar tillkommer 15 €/person.
Endast på förfrågan, begär offert.

Kostnader som tillkommerPris i Euro
Mat till skepparen (ca. Pris/dag)
(vilket är allmän praxis inom charterbranschen)

20

Förbrukad diesel (ungefärlig kostnad/vecka)

200

Hamnavgifter, vatten (ungefärlig kostnad/vecka)

70

Rabatter

Rabatten dras på båthyran (max 10%). Comfortpaket och Skeppararvode rabatteras inte. Önskar man en extra omgång av lakan och handdukar tillkommer 15 €/person

Återkommande kund -5%
2 veckors hyra -5%
Längre tidsperiod, begär offert.

Prislistan visar ett riktpris. Det slutliga priset ges alltid i offert.
Vi reserverar oss för ändring av valutakurser och skatteregler som kan påverka priset samt skrivfel.

När Du bokar vill vi veta följande:

  • Vecka/datum
  • Namn, adress
  • Mobilnummer
  • e-postadress.

Betalningsvillkor

Anmälningsavgiften är 10 % av den totala hyran och skall betalas inom 10 dagar räknat från det vi har skickat bekräftelsen. Delbetalning två på 40% skall erläggas senast den 10/1 2024. Slutbetalning skall vara Swedream Sailing tillhanda senast 45 dagar före avresa. Vi skickar endast ut en bekräftelse/faktura för alla inbetalningarna. Om betalningsperioderna går i varandra, slås betalningarna ihop. Avtalet träder i kraft när anmälningsavgiften kommit oss tillhanda inom utsatt tid och därefter bindande för båda parter.
Avbokningsvillkor
Efter att anmälningsavgiften är inbetald har vi rätt att behålla den vid avbokning. Samma princip gäller vid senare avbokning, inga erlagda inbetalningar återbetalas. Swedream Sailings ansvar vid inställande av hela- eller delar av seglingsperioden på grund av orsaker som vi kunnat råda över, till exempel fel på båten, återbetalas de dygn som inte kunnat utnyttjas. Vid inställning av hela eller delar av seglingsperioden på grund av orsaker som vi inte kunnat råda över, till exempel väderförhållanden, lokala myndigheters tvång eller dröjsmål, eller annan ofrivillig och oförutsedd händelse utanför vår kontroll återbetalas ej. Vi ansvarar inte heller för oförutsedda kostnader för flygbiljett, transfer och hotell som uppstår om resan hindras av samma skäl som ovan.
Med skeppare ombord behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av segling eller nautisk kompetens. Seglingsplanerna utformas gemensamt och kan ändras beroende på väder- och vindförhållanden. Seglingen sker hela tiden på naturens egna villkor och vid tufft väder kan det vara påfrestande att segla. Vi sätter alltid säkerheten främst och tar hela tiden hänsyn till hur vår besättning mår. Detta kan innebära att en planerad rutt behöver ändras. Om en person ombord, mot given instruktion från skepparen, orsakar skada på båten, av försumlighet, oaktsamhet eller med uppsåt, svarar personen för kostnaden av skadan på båten. Båtens försäkring gäller för skada på båten och för ansvar gentemot tredje person, alltså inte för personliga skador. Det åligger därför varje enskild person ombord, att se till att man har ett fullgott reseskydd, antingen via hemförsäkringen eller genom att teckna en separat rese- och/eller olycksfallsförsäkring. Vi tar inte ansvar för personliga tillhörigheter på resan. Genom att betala anmälningsavgiften accepterar du Swedream Sailings användarvillkor.

I god tid innan din avresa vill vi ha en crewlist mailad till
olle.albrektsson@gmail.com

Fyll i följande uppgifter:

Namn passnummer, personnummer och nationalitet. Använd gärna bifogad dokumentmall

Övrigt

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och uppenbara misstag i samband med publicering av hemsidan, offerter, priser och bokningsbekräftelse/faktura.

Medelhavets pärla